Parkeer je auto gerust bij Schiphol

Bij een bezoek aan Schiphol, of het nu is om iemand af te halen of om af te reizen, is het parkeren van jouw auto de eerste prioriteit. Gelukkig zijn er tal van voorzieningen getroffen waar het mogelijk is te parkeren en zelfs om de auto achter te laten voor de periode van jouw hele reis. Afhankelijk van de optie waarvoor er gekozen zal worden, zijn de prijzen  ook verschillend. Daarbij is het goed om te weten waar je van uit moet gaan voordat je begint een geschikte plek uit te kiezen voor het parkeren van de auto.

Voor welke tijdsperiode zal de auto worden geparkeerd?

Het komt bij het selecteren van een juiste parking bij Schiphol in de meeste gevallen neer op de geschatte tijdsperiode dat je afwezig zal zijn. Voor een paar uurtjes zijn de meeste parkeerplaatsen wel beschikbaar en wordt er gewoon een uurtarief gehanteerd. De prijzen parkeren Schiphol zijn sterk verschillend als gekeken wordt naar de extra faciliteiten die er geboden worden. Zo zijn er parkeerplaatsen die nogal ver gelegen zijn van de terminals en waar er gebruik gemaakt moet worden van een speciale pendelbus. De prijzen zijn voor dit soort parkeerplaatsen dan ook wat aan de relatief lage kant, maar kan het in sommige gevallen wel wat oncomfortabel overkomen wanneer je over veel baggage beschikt.

Of kies je voor een overdekte parkeerplaats op loopafstand van een incheckbalie?

Het komt er allemaal op neer hoeveel je bereidt bent neer te tellen voor het parkeren. Het uiterst gemak wordt geboden door parkings die de mogelijkheid bieden om op loopafstand een incheckbalie te vinden en ook de baggage dus gelijk afgegeven kan worden. Dat is een heel prettige manier van parkeren waarbij alleen de optie voor valet parkeren nog meer comfort biedt.

Voor het parkeren bij Schiphol zijn er tal van mogelijkheden om uit te kiezen en zullen de prijzen ook sterk met elkaar verschilen.