Verschillende taxi bedrijven

Iedereen heeft er wel eens gebruik van gemaakt, een taxi als vervoersmiddel. Denk bijvoorbeeld aan na het uitgaan vroeger, maar ook naar het vliegveld of bijvoorbeeld naar een schoolreisje met een gortere bus organisatie. Maar er zijn nog veel meer verschillende manier om op locatie te komen. Er zijn ook veel verschillende soorten taxi bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een watertaxi, een limousinetaxi maar ook bijvoorbeeld : Tevens zijn er helitaxi’s, watertaxi’s, motor-en scootertaxi’s, fietstaxi’s, paard en wagen en bijvoorbeeld de (al dan niet gemotoriseerde) riksja’s. Laatst toen ik op Texel op vakantie was, ging ik in een limousine taxi. Taxi texel heeft ons toen een mooie experience gegeven op dat eiland.

Watertaxi

Bijvoorbeeld een watertaxi, het is letterlijk zoals de naam zegt een taxi op het water. Een boot dus die je van de ene naar de andere locatie kan brengen. De watertaxi meert zich ergens aan, waarna de mensen op de boot kunnen stappen. Vervolgens taxiet de boot naar een andere locatie en wordt daar aangemeerd en worden de mensen van de boot geholpen.

Helitaxi’s

De helitaxi’s zijn helikopters die voor commerciële doel einden helikopter vluchten voor mensen vliegen. Zei brengen zoals een taxi doet voor geld mensen van op bepaalde plekken van A naar B. Het is natuurlijk niet goedkoop om een helitaxi te nemen, maar het is natuurlijk wel een ontzettend gave experience.

Mijn taxi ervaring

Zelf kom ik uit de buurt van Enschede en ga ik met vrienden vaak naar de stad om heerlijk gezellig uit te gaan. Wij willen dan allemaal wat drinken en dan maken wij vaak ook gebruik van een taxi. Taxi Enschede is onze vaste taxi en deze bellen wij ook altijd wanneer wij een taxi nodig hebben. Hij rijdt netjes en veilig wat bij andere taxi’s nog wel is een knelpunt is. Daarnaast valt met onze taxi in de nacht altijd een prijs af te spreken.